MIKAELAA;09-11-30

Sista dagen i november nu då! Oj vad tiden bara rullar iväg. Snart jul och det är två veckor kvar tills vi slutar skolan och har jullov. AWESOME! Idag har jag bara varit på Norrtull och haft teater, kulturhistoria och röst rörelser. Det var väl helt okej tycker jag! Men innan dess gick jag upp till skolan för att äta och då satt jag med min bästa vän Ludde och sen Rickard. :)  Sen gick jag ner till Norrtull och då teatern vid tio i tolv.  Och nu längtar jag något fruktansvärt till torsdag för det kommer bli en mycket bra och mysig dag! <3 Så nu får jag hålla mig till det och idag blir det bara massa plugg ända tills torsdag för då ska  jag ha Engelska prov. Men senare på torsdag eftermiddagen blir det trevligt. Ush jag längtar inte alls till onsdag för då har jag utvecklingsamtal fast jag frågade min lärare om jag behövde vara orolig men det behövde jag inte vara så det känns skönt!  Så nu ska jag nog sätta mig i böckerna och läsa. Fast jag tror jag måste åka förbi Maria och lämna Theréses jacka så jag har det gjort. Och till er alla där ute kom till Kalmar(Söderåkra)den 6 december ska gå modell för Liisa som jag tror gå Styling på Stage4U så det ska bli kul. Jag hoppas det går bra men det gör det nog. Nej nu drar jag och pluggar så jag kan få ta det lugnt resten av kvällen för min rygg gör så fruktansvärt ont att jag inte kan sitta så värst bra med att. Tror att slog i det i fredags på gympalektionen! :( Och så nu hoppas jag att ni alla har haft en toppen bra dag.

PUSS

MIKAELAA;09-11-29

Nu är det slut på helgen igen och helgen har varit underbar. I fredags festade jag i Långasjö träffade massa kompisar och det var super kul. Sen i lördags hade jag en trevlig hemma kväll med mami och papi och så tittade vi på filmen "tomten är far till alla barnen" där min regissör Carl Kjellgren är med så det var kul och se han agera på tvn. Sen satte jag mig vid datorn på msn och snackade med Martin och Jacob(trevligt var det) och så kollade jag också på mysteriet på greveholm, sunes jul och polarexpressen. Sen snackade jag bara med Martin och det var trevligt. :) Idag var julskyltning i Emmaboda så då gick jag runda ut på stan och sen gick en runda! Sen gick jag hem och åt och sen stack jag och mamma till Café Emma och pratade med en annan Martin, han jobbade för fullt. :) Sen skulle jag mamma och träna boxning men det gick ju inte så nu är vi hemma och dansar Afrikansk dans. Och om 30 min börjar fotbolls matchen mellan Barcelona och R Madrid den ska man allt se. Snart börjar nu julen närma sig, så förbannat gutt. Den 1 januari ska jag åka till Österrike med Pillan och Erika, ska bli trevligt. Nu hoppas jag att ni alla andra där ute har haft en bra helg!

PUSS


MIKAELAA;2009-11-26

Nu ska jag säga vad som har hänt dom sista dagarna. I tisdags så tränade jag aqua bike med mamma och Emmerlina. Det var mycket skoj! Och Martin bara trillade med cykeln hela tiden och så skrattade han åt mig för att jag s.k "trillade" också, sen så sa han att skulle köpa en badmössa till mig, haha! :) Sen kom jag och Emmerlina hem och sov, var supertrötta. Sen var det onsdag världens jobbigaste dag, ush.. matte, engelska, naturkunskap, teater och dans. Det är en jobbig dag fast samt rolig ibland. Idag har det gått snabbt och då hade vi teater som första och sen hade jag ESO och då hade jag musik sen hade jag lunch sen engelska och sen sceniska (musikalen), dansade och sjöng idag. Sen åkte jag hem med Jakob och Dawwe, sen anlände vi till Emmaboda och jag hoppade av. Sen glömde jag såklart min pärm men då smsade Jakob att han hade den och tog med sig den, så tack för det! Men idag händer väl inte så mycket skulle kanske ha festat i Kalmar men blir inget med det så då blir det fest imorgon och imorgon är det helg! :DD Så ha en jättebra helg allesammans! Nu ska jag äta pannbiff med potatis och gräddsås och sallad, yummie.

PUSS

MIKAELAA;09-11-24

Idag har det väldigt kort dag först hade vi matte sen hade jag och Emmerlina sång och sen hade vi ingen Engelska så vi fick en uppgift och den har jag och Emmiz redan gjort nu. Och sen åkte vi tåg hem vid ett med Jacob och sen när vi var framme i Emmaboda så gick vi till Konsum för jag kände att jag behövde handla något men jag kom inte på vad så jag och Emmerlina gick runt och sen så såg vid kyckling och potatissallad så vi tamigfan köpte det, värsta impuls köpet! Jag längtar tills min mami kommer hem så vi kan äta lite till och sen gå och träna vid sju. Sen blir det Andra Avenyn ikväll och sen blir det sova sen blir det skola sen igen!  Imorgon blir det en jobbig onsdag =Naturkunskap, Matte,Engelska, Teater och sen Dans, nä fysjutton jag orkar inte, men nu jävlar! Men nu ska jag dra och umgås med Emmerlina.
Ha en bra dag allihop.
PUSS


MIKAELAA;09-11-22

Nu är det slut på helgen också..det har gått fruktansvärt fort! I helgen så var jag på maskerad fest och då var jag utklädd till en katt och det var mycket trevligt och träffa alla goa människor i Emmaboda. Träffade Therese, Linda, Annie och lite annat sen kom Christoffer dit också som är ifrån Nybro, trevligt. Idag händer väl inte så mycket ska läsa lite och sen på kvällen idag ska jag träna boxning för nu ska mitt "nya liv" börja, ska lägga stenhårt på skolan och träning. Dansar bara en gång i veckan och det räcker inte för mig så nu känner jag att det är dags att komma igång igen!  Sen på tisdag ska jag göra "aqua bike", fråga mig inte vad det är, men roligt är det iaf. Nu börjar ju julen också närma sig hit och det ska bli mycket mys för då kommer mormor och morfar ner från Avesta och hälsar på, dom är underbart bra och vad jag älskar dom! :) Jag har faktiskt tänkt att åka upp dit nu på sportlovet och hälsa på alla kusiner och kompisar, saknar dom det gör jag. Men hur som helst min mamma står just nu och lagar mat Sjömansbiff, fruktansvärt gott tycker jag. Just nu kommer jag inte heller på vad jag ska skriva, jo snart ska jag fixa min design,  min kompis Victoria ska hjälpa mig, så stort tack till henne och hon är bra! :*
PUSS

Snart ska jag iväg och träna med mamma. Vi ska köra stenhårt, svettandes ska vi krypa ut ur salen. Min mamma kommer ta kål på mig fast det är fett värt att!

"Det är så mycket fredag" citat av Rasmus Ilestedt

Idag är det fredag och det betyder att det är fredagsmys! Så skönt med helg nu, fast jag längtar inte tills klockan slår åtta för då sitter jag och skriver prov. Just nu sitter jag och Alexandra i datalandskapet och chillar innan alla andra kommer. Har inte uppdaterat på länge för att jag har pluggat dom senaste dagarna! Och så tråkigt jag kan inte vara med på idrotten för att jag är sjuk :( Men jag får väl bita ihop. Ikväll blir det nog fest antingen i Växjö eller Emmaboda(maskeradfest)=awesome! Men nu ska jag chillavidare, ha en bra dag allihop. Hörs senare ikväll. Btw, snart åker jag till Österrike. :)

Nu är man hemma och ikväll blir det maskerad fest och då ska jag klä ut mig till en katt, träffa massa människor! Tänkte att jag skulle snart duscha så jag kan få håret torrt. Idag gick skolan snabbt och naturkunskapen gick bra, sen på idrotten hade vi rytmisk gymnastik sen hade vi svenska och då kom Rasmnus och sa "Det är så mycket fredag" och det är ta mig fan fredag idag och det är så skönt. Vi arbetade med författaren Samuel Beckett som har gjort en fransk pjäs som heter "I väntan på Godot". Men i alla fall just nu så sjunger min bror Jalle och min mamma "500 miles" och snart är det med och då blir det bakad potatis och lövbiff och bearnaise sås och en god sallad med ruccola tomat rödlök, mums! 
PUSS


MIKAELAA;09-11-17

Det är snart slut på november och början av december, tiden går alldeles för snabbt nu! Idag blir det massa plugg fast skolan har varit skön och lugn, inte hänt så mycket haft sista PR-showen idag och det gick bra så vi fick tårta efter vi var klara. Men innan det så snackade jag med lite kompisar som Ludde, Zebastian, Agata(syster), Jacob och massa andra, mycket trevligt. Och btw igår när jag var stan igår med Amina och Frida så träffade jag Dennis (Johnny Depp) som jag kallar han eftersom han kallar mig Carola. Haha! Jag har inte uppdaterat på länge men det är bara för jag inte har orkat så jättemycket för att jag har pluggat och varit trött men jag har mått underbart bra på dom sista dagarna. Nu längtar jag tills mamma kommer hem så jag får mat i magen för jag är hungrig fast det var rättså god mat i skolan idag, fisk soppa, låter äckligt men faktiskt gott, ett plus för det! Nu på fredag är det på Naturkunskaps prov och det kommer nog bra känns som det iaf och då får jag hoppas på det med, har rättså koll på att. Men  nu ska jag ta något i magen för nu är jag hungrig, ha en bra dag allesammans.
PUSS


MIKAELAA;09-11-14

Vilken underbar dag! :)
JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD

<3


MIKAELAA;09-11-10

NU GICK ALL TEXT BORT OCH NU ORKAR JAG INTE SKRIVA OM, BARA ATT JESPER KINDBLAND SITTER OCH SKRATTAR ÅT MIG, FYFAN! :D


MIKAELAA;09-11-09

Idag blev det först att åka till Kalmar för att röntga mitt finger som gick av när jag spelade volleyboll i Spanien för några år sedan, för ca 4 år sedan tror jag! Sen efter det åkte jag in till Växjö och det var massa rep inför PR-showen som är imorgon på skolan, Katedral. Sen efter det gick väntade jag på Zebastian för att han skulle sluta så vi skulle gå och fika, men inget fika blev det. Det blev istället pizza med han och Lukas "Joey Dean", det var mycket trevligt. :) Sen stack Lukas och då gick och Zeb runt lite på stan och så. Sen åkte jag hem med kvart i sex tåget och då mötte jag Liv och tog sällskap med henne på tåget och då snackade vi om att vi skulle äta frukost på tåget imorgon! Men nu tänkte jag hoppa in och duscha, men ni får ha det så bra allesammans.
PUSS
Mikaela


MIKAELAA;09-11-08

Ny dag nu, nya möjligheter! Idag blir det nog lite plugg fast först tänker jag sova ut, tänker inte gå upp tidigt. Jag tänkte faktiskt gå och kolla på tv nu, sängen eller kolla på tv? Både och får det fan bli fast mina ögon håller på att somna lite då&då! Men sen på måndag är det dags för skolan igen och då är det mycket rep inför  PR-showen fast på måndag ska jag till Kalmar för att kolla mitt finger som jag måste laga, brutet sen jag spelade volleyboll i Spanien för några år sedan. Jag är helt ensam hemma, mina föräldrar är i Göteborg som jag skulle ha hängt med till och så fick jag prata med min söta syssling Joacim, han ville säga hej, men vad nervös han lät! Skulle varit kul och hängt med upp men skulle aldrig klarat gå upp vid fem igen. Mina bröder är någonstans, vet inte vart.. men aja! Men nu ska jag gå och titta tv ha en mycket bra dag allihop.

Jag saknar när jag spelade teater, när jag var med i föreställningen "Hjälten på den gröna ön" där vi hade en skådespelare som regi Carl Kjellgren. Den här föreställningen handlade mestadels om Christy som var den här "hjälten" på ön som spelas av Björn Johansson Boklund. Det var ett gott skratt man hade med alla skådespelare som t.ex Ida Steen, Li Brådhe, Peter Jansson, Olof Bergström, Hans Ung, Greger Lindqvist och Bengt Dahlberg. Vilken avslutningsfest med, fick ett kort av Calle och lite presenter av skådisarna. Sen träffade jag några underbara tjejer från Karlsham som var statister Emma Nilsson, Kajsa Jonsson och Maria Karlsson(tror jag hon hette i efternamn). Tack för en sån underbar föreställning!


AWESOME!

Jag vill bara säga en sak, jag mår så fruktansvärt bra! :)

DU FÅR MIG ATT STÅ PÅ BENEN.

Jag vill tacka min bästa killkompis för att han fick mig att stå på benen
när jag behövde prata! Jag är så glad att jag har lärt känna dig, tänk att
tiden har gått så snabbt men det känns så bra att jag kan prata med dig
precis om allt och att du förstår. :) Och jag är så glad att se dig så lycklig,
det gör mig glad. TACK SÅ JÄTTEMYCKET BÄSTA VÄN! <3

JAG FÖRSÖKTE OCH JAG LYCKADES!

What did you expect from me?
I said there's so much more that you won't see.
What did you expect from me?
And i am sick and tired,
to be the good girl for you!

om jag bara kunde göra något..något som skulle göra så
ont att jag skulle skrika ut all smärta jag egentligen jag har!
snälla, kan du inte bara låta mig få ta ut det? jag klarar inte
hålla det inne längre, jag försöker, när jag försöker säga det
så kniper min käft emot, det är nog lika bra att jag håller tyst
om det. men nån gång i mitt liv ska jag berätta för dig hur det var
och då kommer du förstå hur det var mig, den smärtan jag har, den
kommer på något sitta kvar. när du kommer i mitt liv då ska jag
släppa den smärtan! jag tänker släppa den nu för min egna skull,här&nu
och nu har jag äntligen släppt den, och jag tänker inte låta den komma
tillbaka, nu ska den bara flyta iväg och jag tänker aldrig ta upp den igen!

MIKAELAA;09-11-06

Nu sitter jag i skolan med Alexandra och vi diggar till Dead ringer - Meatlof ft. Cher, den är så underbart skön! Lika flummiga och glada är vi som alltid. :) Hon hälsar till alla underbara människor! Idag i skolan blir det först Naturkunskap för att öva till provet och sen blir det idrott och sen svenska sen slutar jag fast då ska jag ha lite övning till PR-showen med Erika. Sen ska jag ta tåget med Alexandra och Jacob vid tre, så goa människor! (y) Jag känner att detta kan också bli en väldigt bra dag för jag är så underbart pigg och det känns underbart fast mitt huvud är inte helt men det funkar så bra ändå. Sen när jag kommer hem får jag se om jag ska se film med Emmerlina, Erika, Elin och Fälle för jag ska till Göteborg imorgon till söndag som sagt! Om det inte blir dom ikväll blir det nog att gå förbi JULKULCUP och se vilka spelar.. får se helt enkelt! Men nu ska jag chilla, men ni får ha det  bäst där ute.

LALA, DEAD RINGER FOR LOVE.


MIKAELAA;09-11-05

Nu är jag redan i skolan och jag tog bussen idag för det  är så fruktansvärt kallt ute men ändå mysigt med snö! Idag känner jag mig mycket piggare sen igår och mitt huvud är så underbart bra nu. Idag på schemat står det att jag ska ha teater för att repa till PR-showen och sen har jag ESO-musik där vi spelar piano just nu. Sen har jag Engelska och då blir det glosor och text efter det blir det Sceniska musikprojektet(Musikalen), det blir roligt! Sen ska jag åka hem vid fem tåget och då blir det bara en chill dag idag så skönt. Jag känner att detta kommer bli en jävligt bra dag idag även om det är kallt. Igår pratade jag med farmor, saknar henne! Ska väl snart ut på stan och äta med henne som vi brukar göra, så kul att umgås med henne. Jag älskar dig Farmor! Nu ska jag röra på mig lite och hoppas att någon kompis kommer till skolan snart fast klockan är ju inte så mycket ännu men får väl hoppas på att den rullar på lite nu! Ha en bra dag allesammans.

MIKAELAA;09-11-04

Idag har jag varit sjuk, det blev när jag vaknade upp på morgonen och kände att mitt huvud ville bara snurra runt! Men jag försökte gå upp klockan 4.55 men det gick inte så jag ställde klockan på 5.10 och då gick jag upp och började fixa mig och klä på mig. Sen hade mamma precis gjort klart frukosten jag satte mig och åt kände att jag kunde knappt se för det var så snurrigt.. ush! Sen började jag må illa kunde inte äta upp allt från bordet och jag som var ändå så hungrig. Mamma sa att jag skulle stanna hemma idag så det blev så, behövde sömn! Skulle ha dansat idag men blev ingen dans idag heller men bättre att jag blir bättre. Men imorgon ska jag till skolan för då ska vi öva till PR-showen och den hoppas jag att den blir bra! Nu idag ska jag plugga på Engelska glosor så jag har det gjort fast det blir nog efter maten jag pluggar så jag får i mig lite energi så jag kan plugga. Det är redan snart helg igen och då blir det Göteborg på lördag till söndag. Min mamma ska dansa afro-dans och jag ska umgås med sysslingarna, mys. Just nu i högtalaren spelas CK, skön snubbe med bra musik! Men nu ska jag gå och se Hells Kitchen igen tror jag och börja bli pigg så jag kan komma imorgon till skolan. Hoppas ni har haft en bra dag! Btw, det snöar ute ibland och det är mysigt för det är så mörkt ute.


MIKAELAA;09-11-03

Nu är jag redan i skolan och jag är sjukt trött idag och min huvudvärk är inte att leka med heller! När jag satt på tåget som gick från Emmaboda 6.26 försökte jag verkligen sova, men gick det? Nej, det gick inte alls. Så jag har inte sovit alls mycket försökte blunda så att jag kunde få koppla av men dom har ju högtalarna på så högt när dom ska ropa vart man är. Så jag tänkte faktiskt gå upp till vilorummet  och sova lite men är dock rädd för att jag somna ordentligt att jag inte vill vakna! Men jag får hålla mig pigg och på humör det fixar jag nog snart om jag bara får piggna till lite.. Idag blir det nog en chill dag, slutar tidigt idag äntligen redan vid tjugo i ett. Idag på schemat står det först att ha matte sen blir det sång och sen engelska sen sluta, åh så jävla skönt behöver sömn nu alltså. Sen idag när jag kommer hem blir det nog lite chill och läsa lite läxor plugga och så! Men nu ska jag göra lite grejer, ha det så bra allihop!
Min huvudvärk tar kål på mig, jag vet inte vad det är med mitt huvud idag, är helt snurrig och hungrig! Har ju ätit bra frukost, vad fan är det för fel på mitt huvud egentligen? Åh, jag blir galen. Men jag lovar och svär på att jag ska vara glad trots mitt dumma huvud.. aaaaaaaaah


MIKAELAA;09-11-02

Idag var det första dagen i skolan efter en veckas höstlov. Det var skönt att komma tillbaka, hälsa på kompisarna och så igen! Faktiskt gick alla lektioner väldigt snabbt idag, kulturhistorian gick som rinnande vatten, puh att den är över nu.
Nu för ett tag sen låg jag i sängen och läste svenska boken som vi ska läsa ut tills nästa vecka "Främligen" skriven av Albert något.. haha! Den här boken har börjat bli lite mer intressantare och då får jag hoppas på att den fortsätter så med. Annars idag har väl inte hänt så mycket hade sovmorgon idag till minst kvart i åtta sen skulle jag gå upp för jag skulle ta den sista sprutan för Gardasil, sen efter det tog jag tåget in vid 9.40 och var i Växjö sen vid 10.10 ungefär. Så jag pallrade mig först upp till Katedral för att hälsa på lite kompisar som Ludde, CC, Madde, Emilia, Amina, Rickard, Zeb och lite annat. Sen gick jag till Teknikum för att äta med Frida, Elin och Sara, det var ost och skinksås, helt okej mat. Sen efter vi hade ätit så gick vi ner till Norrtull som jag har spenderat massa del av min dag idag för att ha teater, kulturhistoria och röst och rörelse. Jag slutade sen vid 16.00 och då tog jag tåget med Alexandra vid fem tåget och då träffade vi på Ludde igen och hans bror Oscar och sen såg vi Sara! Sen så sa jag till Alexandra att jag vill ha mat innan vi skulle åka hem så jag sa att kan vi gå till Sushi baren så då gick vi dit och jag handlade det jag skulle ha. Sen så satt vi oss på tåget och pratade med några ESTET ettor som gick musik, trevligt! Alltid kul att lära känna nya människor. :) Sen gick jag av i Emmaboda och hon skulle fortsätta mot Nybro så jag kom hem och åt sen gick och tog bort sminket så jag hade det gjort och sen la jag mig i sängen och läste. Sen råkade jag somna men jag vaknade till och fortsatte att läsa men sen gick jag hit för att jag tänkte nu måste jag skriva bloggen först innan jag går och lägger mig!
Och förresten alla människor jag hoppas att ni har haft en jättebra dag i skolan och det var väl allt för mig.
Ha det så bra

håll mig hårt, en sista gång, säg mitt namn,
älskling, ljug, gör vad du kan, se på mig, som
du gjorde då, när jag var allt


MIKAELAA; 09-11-01

Nu var det väl ändå äntligen dags för mig att skaffa blogg så man kan få rensa ut tankarna lite! Idag blir det nog bara plugg orkar inget annat, har varit i Växjö mycket nu på sista tiden, fast det har varit roligt. Denna veckan hade jag höstlov och den helgen innan höstlovet började var jag i Stockholm med mamma och pappa. vi kollade på kvarteret skatan och shoppade blev massa inköp från HM, Ginatricot, MAKE UP STORE, Zara, m.m. Det var en mycket bra helg, behövde komma bort och rensa lite kände jag. Igår  åt jag kladdkaka med mamma och pappa, det var mysigt! Nu imorgon börjar skolan igen och måndag är verkligen en av dom segaste dagarna, fast har teater först sen blir det kulturhistoria(som jag inte fattar varför man läser det ämnet), sen till sist röst och rörelse coh det blir bara att sitta på norrtull imorgon fast äta på teknikum på morgonen, tur att man har sovmorgon!
Men nu ska jag äta, ni får ha det så bra.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0